"Зе!План" для Запорізької області

Слуга народа, партия, депутат

3 березня цього року з ініціативи Президента Володимира Зеленського в Україні стартувала національна програма "Велике будівництво". На програму Запорізька область отримала 246 мільйонів гривень. "Велике будівництво" на Запоріжжі передбачає ремонт усіх доріг державного значення, а також реконструкції та капітальні ремонти 9 шкіл, 4 дитсадків, приймальних відділень 9 лікарень, 5 спортивних майданчиків та Палацу культури.

Завдяки "Великому будівництву" запоріжці зможуть користуватися мостами цього року. Роботи ведуться цілодобово. Конструкції вже з’єднали Правий берег і острів. Загальний кошторис будівництва мостів склав 12 мільярдів гривень.

Изображение

Лідер запорізької обласної команди партії "Слуга Народу" Віталій Боговін наголошує: ініціативу Президента необхідно продовжити у кожній громаді Запорізької області:

"Зараз команда "Слуги Народу" у нашій області впроваджує "Зе!План". Наші майбутні кандидати спільно з місцевими мешканцями оновлюють і створюють Стратегії розвитку у кожній громаді, які на сьогодні не працюють. Саме від Стратегій залежить майбутнє кожної громади. Це — покроковий план перетворень у кожному куточку нашої області, який ми разом реалізуємо після місцевих виборів. Фактично це стане продовженням "Великого будівництва" на місцях", — зазначає Віталій Боговін.

Изображение

Завдяки "Зе!Плану" майбутні депутати місцевих рад і голови громад партії "Слуга Народу" спільно з місцевими жителями визначать, як розвиватиметься кожна громада області в наступні роки. Після перемоги на місцевих виборах представники "Слуги Народу" проведуть реальні зміни на благо людей.

Изображение
Изображение
Изображение