Віталій Тишечко офіційно став кандидатом у мери Запоріжжя від партії "Слуга Народу"

Слуга народа, партия, депутат

Партія “Слуга Народу” представила кандидатів у мери обласних центрів. У Запоріжжі кандидатом на пост міського голови став Віталій Тишечко. 31 серпня всіх кандидатів затвердили офіційно в Києві, повідомляє пресс-служба Запорізького осередку партії "Слуга Народу".

Віталій Тишечко заявив, що головними пунктами в його стратегії розвитку Запоріжжя стануть ефективність роботи міських служб та будівництво важливих для громади інфраструктурних об’єктів.

"У нашому місті найболючіше питання – це ефективність роботи міських служб. Треба розпочати "Велике Будівництво", тому що дуже застарілий житловий фонд. І взагалі нераціонально розподіляються кошти на інфраструктурні об’єкти. Я кажу про звичайні речі. Такі як асфальтування доріг, освітлення вулиць, парки, які у нас занедбані. Центральна площа взагалі в руїнах. Є над чим працювати. Я вже підготував суттєву стратегію по кожному напрямку: ЖКГ, транспорт, медицина, освіта, туризм, культура. Усі ці напрямки будуть охоплені стратегією. Також буде сформована команда", – повідомив політик.



Кандидат додав, що важливим напрямком для Запоріжжя є боротьба з корупцією, адже часто витрати на благоустрій міста та будівництво соціально-важливих об’єктів штучно завищують.

Також Віталій Тишечко відповів на запитання журналістів про рішення балотуватися у мера Запоріжжя саме від партії "Слуга Народу".

"Я маю споріднену з політичною силою ідеологію, бо вважаю, що інтереси мешканців повинні бути на першому місці. Наше завдання – розбудувати державу. А місто Запоріжжя зробити зручним для проживання", – підкреслив він.


Изображение
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение