Мэра Буряка обвинили в том, что для молодежи Запорожье - это "мертве місто"

Вчера, на бульваре Шевченко молодые активисты собрались, чтобы задать меру Запорожья неотложные вопросы, передает ]]>"ZаБор" ]]>.

Так, 7 февраля представители общественной организации "Молодые либералы" инициировали акцию, во время которой планировали записать видеообращение к Владимиру Буряку с неотложными вопросами, которые беспокоят молодежь. Об этом сообщает "]]>Depo.Запоріжжя]]>".

Организатор акции Анатолий Демченко, рассказал: "За інформацією новиних порталів, запорізький мер Володимир Буряк за нарахуванням усіх доплат, лікарняних в місяць отримує більше 100 тис. грн. Це спонукає запитати у мера: "Де реальний результат?". Усе це відбуваєтьсяв час, коли у країн ікоронакриза, люди виходять на тарифні протести,страйкують ФОПи. Наприклад, була реставрація Правобережного пляжу, але там за тиждень зняли підйомник для людей з інвалідністю. Хтось на цьому заробив гроші, а по факту підйомника немає. У парк, який будували на "Радузі" (мається на увазі ландшафтний парк, – ред.), закупили багато дерев по 500 грн, по 2000грн, але вони засохли, а парк там так і не з’явився. Гроші на ОСББ закладаються, але з бюджету не виділяються. Районні адміністрації нічого не роблять, щоб не руйнувалася архітектура міста".

Участник акции Даниил Койцан, отметил, что мер должен задуматься о том, почему молодые люди уезжают из  Запорожья. Он заявил: "Для молодих людей Запоріжжя – це "мертве" місто, в якому немає чого робити. Звідси всі виїжджають. Тут немає цікавих закладів. Хоч і хваляться Хортицею, але там, окрім Січі,нічого немає. Щоб молодь не виїжджала, мають підтримуватися якісь креативні ідеї. Запорізька міська молодіжна рада, мені здається, лише імітує роботу. Для мене болюча тема з трамвайним маршрутом №12. Він дуже рідко ходить. Мені здається, що його запустили, аби було. Його чекають ті, у кого є час, це в основному люди похилого віку. А потім скажуть, що він не рентабельний та закриють. Так в усьому".

Но и на этом вопросы к меру у молодых людей не закончились. Помимо это они выделили следующие:

1.Почему в Запорожье не строят индустриальный парк, как в других городах?
2.Почему не создают новые рабочие места?
3.Почему старые заводы разрушаются, уменьшается производство, а новые не строят?
4.Почему не привлекают предпринимателей и инвесторов мз других стран, которые могут вложить деньги в развитие города?
5.Почему нет возможностей для молодежи Запорожья?

Но, записывать видео активисты так и не стали, объясняют это тем, что на акцию пришло мало людей. Поэтому видеообращение пришлось перенести, точную дату сообщат позже.

Читайте наши новости также в ]]>Телеграме]]>]]>Инстаграме]]> , ]]>Фейсбуке]]> и ]]>Твиттере]]>.