Обращение Владимира Буряка к запорожцам

Буряк Владимир

Мэр Запорожья Владимир Буряк обратился к запорожцам с призывом прийти в это воскресенье на избирательный участок и самим определить свое будущее.

Обращение опубликовано в издании ]]>"Запорозька Січ"]]>.

Изображение

Дорогі запоріжці, дорогі земляки!

Уже цієї неділі, 25 жовтня, ми підемо на виборчі дільниці і будемо вибирати міського голову, депутатів міської та обласної рад. Ці вибори визначать, як наше місто буде розвиватися в наступні 5 років.

Незважаючи на досить важкий період, який переживає Україна в останні роки, нам з вами вдалося багато зробити. Вже є суттєві покращення в роботі громадського транспорту, у благоустрої та реконструкції зон відпочинку, в модернізації та оснащенні медичних установ. Відкриваються сучасні бібліотеки, проводяться масштабні фестивалі, на які приїжджають гості з усієї України. «З нуля» побудований і почав працювати сучасний аеропорт – єдиний в Україні за останні 8 років.

Все це – наші з вами досягнення. Усіх тих, хто на своєму місці відповідально працює і щодня робить свій внесок в розвиток нашого Запоріжжя. І зараз саме від нашого з вами вибору залежить, чи будуть продовжені позитивні перетворення в місті, чи буде продовжене розпочате.

Изображение

Ми з однодумцями з моєї партії «Єднання» розробили детальний план розвитку нашого міста на наступні 5 років. З цим планом ми знайомили вас на сторінках «Запорозької Січі» і в брошурах, які багато хто з вас отримав у руки. Крім того, з програмою і ходом її виконання ви завжди можете ознайомитися на моєму сайті new.zp.ua.

У чому я бачу свою місію в Запоріжжі?

У створенні гідних умов життя для всіх містян.

Щоб молодь мала тут всі можливості для зростання і розвитку.

Щоб сім’ї могли жити гідно і виховувати своїх дітей в комфортних умовах.

Щоб пенсіонери мали достатній рівень соціального захисту.

Щоб всі мали доступ до сучасної транспортної інфраструктури, якісної освіти та медицини, сучасних місць відпочинку і спорту.

Щоб бізнесу було вигідно інвестувати в наше місто.

Щоб розвивалися сучасні галузі економіки в нашому місті – будівельний сектор, туризм, IT і інші.

Сподіваюся, багато з вас бачать конкретні справи і перетворення в цих напрямках.

Изображение

Жодна з конкуруючих політичних сил не представила на суд громадськості цілісне бачення, програму розвитку Запоріжжя. З якими планами вони йдуть до міської ради – не зрозуміло.

В умовах тих викликів, з якими зіткнувся весь світ, Україна і наше місто, просто життєво необхідно ухвалювати зважені рішення на основі знань і досвіду. Ціну некомпетентності партій Верховної Ради ми всі відчули на собі. Це і погіршення економічної ситуації, яке почалося задовго до карантину, і не завжди кваліфіковані дії під час кризових ситуацій, і постійні скандали з народними депутатами тощо.

Очевидно також, що місцеві філії загальнонаціональних партій насамперед будуть думати не про роботу на благо запоріжців, а про виконання «наказів» київського керівництва. Я, як і ви, не хочу, щоб міськрада перетворилася на майданчик для політичних розборок між «великими» партіями. Адже між ними існують нездоланні політичні, ідеологічні та бізнесові сперечання. Чи буде користь від їхніх «політичних баталій» місту? Відповідь, упевнений, очевидна.

В Україні є чимало міст, де чвари в міській раді спричинили повну розруху. Навіть наше Запоріжжя ще 5 років тому було серед таких міст. І, навпаки, там, де мер і міськрада мають спільні цілі, міста розвиваються, підвищується якість життя містян. Тому прошу вас, якщо ви довіряєте мені, підтримайте в міську та обласну ради «Партію Володимира Буряка «Єднання».

Багато чого вдалося досягти в нашому місті, але зробити потрібно ще більше. Зробити, об’єднавши зусилля. Тому кожен голос на майбутніх виборах має значення. Скільки б вас не намагалися переконати, що від вас нічого не залежить, що ваш голос ні на що не впливає – це не так. Навпаки, саме ваше голосування визначить, як ми будемо жити в нашому місті найближчі 5 років.

Тому закликаю вас не розслаблятися в день виборів. Не довіряти свою долю і долю улюбленого міста сліпому випадку. Закликаю зробити невелику, але дуже важливу для міста і для кожного з нас, справу – прийти цієї неділі на виборчу дільницю і самим обрати, самим визначити своє майбутнє.

Продовжимо розпочате разом!

Изображение