Оля Полякова на концерті у Запоріжжі співає про сепаратиста

Полякова Ольга

Сьогодні Запоріжжя масштабно святкує 25-річчя Незалежності України.  Ольга Полякова стає хедлайнером  святкового концерту на центральній площі. Починає вона свій виступ українською та співає про сепаратиста. Про це інформує портал ]]>"ZаБор"]]>.

Сьогодні, 24 серпня, на площі Фестивальній у Запоріжжі проходить низка святкових заходів. Була у напрямку площі сьогодні і святкова хода  й парад  військових та силових структур. Також тут пройшла виставка бойової техніки. 

Раніше ніж оголошена раніше двадцята година на Фестивальній почався концерт  місцевих виконавців та "зірок" талант-шоу.

Оля Полякова почала свій виступ о 21.15. Перед її появою анонсувалась, що раніше на Січ жінок не пускали, тому що не було тоді такої як Оля Полякова.

На саму Полякову перед ї приїздом йшов великий негатив від патріотів. Тому від Полякової замовляли рекламу з заявою, що співачка – принципово відмовляться співати у Росії та про те, що її чекають у Запоріжжі.

Почала Поляка концерт на українській мові. Пісні її звично йдуть російською, але вона перед кожною композицією намагається спілкуватися на державній мові.

Так, вона згадала по те, що на центральній площі запоріжці відстояли незалежність країни, та проспівала свою пісню про сепаратиста.

На площі Фестивальній до концерту Полякової зібралося близько 10 тисяч глядачів, повідомили корерспонденту ]]>"ZаБора"]]> правоохоронці.