Презентація-Ярмарок "Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями"

Лизинг, кредит

Асоціація "Українське об’єднання лізингодавців" в співпраці з Проектом USAID "Трансформація фінансового сектору"проводить тренінг (навчання) дляпредставників малого та середнього бізнесута місцевих органів влади з економічних питань: "Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями"та "Ярмарку лізингових компаній".

Дата проведення: 27 лютого 2019 року.

Початок  о 10:00. Тривалість 3-4 години.

Місце проведення: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 66, Палац спорту "Юність", конференц зал.

Участь у заході: безкоштовна.

Изображение

                                 Коротко про предмет тренінгу

Сучасний світ вимагає більш ефективних методів ведення бізнесу. Для того, щоб організувати будь-яке виробництво товарів, надання послуг, виконання робіт або розширити масштаби вже розпочатої справи потрібні певні витрати. Дістати у своє розпорядження нові робочі машини, обладнання можна двома способами — придбати чи взяти в оренду. Придбання тих чи інших потужностей можливе тільки тоді, коли покупець має достатні власні кошти або одержить довгостроковий кредит у банку. Більшість суб’єктів підприємницької діяльності в Україні не можуть ні виділити кошти для інвестицій, ні взяти в кредит. Причина — відсутність  застави, та дуже жорсткі умови кредитування банками.Одним із найбільш ефективним і гнучким інструментом для підприємців стає лізинг.

Лізинг надає реальну можливість бізнесу, особливо малому та середньому,закуповувати обладнання, машини, основні фонди, підвищувати конкурентоспроможність продукції, що випускається, знижувати податкові і оперативні витрати.

В Україні доступ до фінансування став однією з найбільших перешкод для розвитку малого та середнього бізнесу. За оцінками Німецької консалтингової групи в Україні дефіцит фінансування малого та середнього бізнесу становить 9.3 млрд євро.

Власне, лізинг особливо добре забезпечує підтримку малому та середньому бізнесу, адже став надійною та адекватною формою фінансування довгострокових інвестицій.Лізинг – залишається вкрай популярним інструментом фінансування в розвинених країнах. Наприклад, 43% малого та середнього бізнесу фінансують бізнес через лізинг в Європейському Союзі та 8 з 10 в США.

Презентації та доповіді будуть акцентовані на практичних питаннях та прикладах залучення коштів для розвитку бізнесу малих та середніх підприємств, а тому будуть корисними для тих, хто зацікавлений у наступному:

    Як оптимізувати грошові потоки та отримати обладнання для збільшення прибутку.
    Що є вигідною альтернативою банківському кредиту?
    Юридичні аспекти оформлення договору фінансового лізингу? Оподаткування.
    Практичні поради: як отримати техніку та обладнання і при цьому мати привабливий баланс для подальшого кредитування?
    Як обрати надійну лізингову компанію?

Запрошуємо усіх зацікавлених журналістів, редакторів ЗМІ та блогерів на навчання та до висвітлення даної події.Реєстрація за посиланням: ]]>http://bit.ly/Zap_27022019]]> . Про участь буде підтверджено кожному учаснику особисто.

Паралельно з лекціями та презентаціями буде проходити "Ярмарка лізингових продуктів".

На ярмарку лізингових продуктів будуть представлені провідні компанії галузі – учасники Асоціації "Українське об’єднання лізингодавців". Станом на 30.09.2018 загальний обсяг портфелю лізингових компаній – членів Асоціації "Українське об’єднання лізингодавців" становить 15,186 млрд грн.Асоціації "Українське об’єднання лізингодавців"об’єднує близько 80% всього ринку.

                                       Довідкові матеріали

Інформація про обсяги фінансування лізинговими компаніями – учасниками Асоціації за посиланням: ]]>https://bit.ly/2ToCPQ3]]>

Дослідження Проекту USAID"Трансформація фінансового сектору" -"Лізингова галузь в Україні: тенденції та рекомендації для зростання" за посиланням: ]]>http://bit.ly/LeasingUA_report_USAID]]>

В разі виникнення запитань просимо Вас звертатись до

Василя Павлишинця, менеджера ВГО "НАСДСУ":097 937 88 66;

doradaukraine@gmail.com