За сприяння очільника обласної організації партії "Слуга народу" Павла Мельника компанія Bolt безоплатно перевозитиме медпрацівників Запорізької обллікарні

такси

На жаль, пандемія коронавірусу та запроваджені карантинні обмеження негативно позначаються на роботі медперсоналу: перешкоджають своєчасному прибуттю на роботу та наданню необхідної медичної допомоги пацієнтам. У ЗОКЛ запустили пілотний для регіону проєкт, покликаний вирішити питання своєчасного доставлення медперсоналу до лікарні та назад додому.

Цей проєкт реалізовується за ініціативою голови запорізької обласної організації політичної партії "Слуга народу", народного депутата України Павла Мельника, та за підтримки компанії Bolt спільно з платіжною системою Visa та Райффайзен Банком Аваль.

Проєкт стартував цього тижня, тому працівники лікарні вже встигли відчути всі його переваги. Як це працює? Щоденно заклад отримує необхідну кількість промокодів на безоплатне перевезення медиків. Координатори аналізують маршрути та групують людей за місцем проживання. Медпрацівник замовляє авто через застосунок "Bolt", уводить один промокод, завдяки чому одразу троє людей отримує можливість комфортно та швидко дістатися місця призначення.

"Передусім ми допомогли соціально незахищеним категоріям: медсестрам і молодшому медичному персоналу, а також фахівцям, які сьогодні перебувають “на передовій” — працівникам відділень реанімації, операційного блоку, гемодіалізного відділення. Ці люди викладаються на повну, а графік їхньої роботи є ненормованим: вони часто мусять працювати аж до пізньої ночі. Тому така підтримка для них є вкрай важливою і цінною", — зазначив директор ЗОКЛ Ігор Шишка.

Изображение

Як пояснює Павло Мельник, рішення про реалізацію пілотного проєкту саме на базі обласної лікарні було ухвалено невипадково. Адже Запорізька обласна клінічна лікарня знаходиться на в’їзді в місто, тому медперсонал ЗОКЛ як ніхто інший відчув на собі труднощі з транспортуванням.

"На жаль, кількість хворих на COVID-19 щоденно збільшується, і наразі наша область перебуває в червоній зоні. Сьогодні ми чітко усвідомлюємо важливість професії лікаря, тому робимо все можливе, щоб підтримати та допомогти тим, хто щоденно стоїть на варті нашого здоров’я. Хочу висловити свою подяку міжнародній компанії Bolt за високий рівень соціальної відповідальності та допомогу в реалізації ініційованого проєкту", — коментує голова Запорізької обласної організації політичної партії "Слуга народу", народний депутат України Павло Мельник.

Изображение

Своєю чергою, представники компанії зазначають, що сьогодні бізнес повинен займати активну й відповідальну позицію. Адже ми всі перебуваємо "в одному човні" й разом зацікавлені в тому, щоб епідемія коронавірусу залишилася в минулому.

"Ініціатива з перевезення медиків стартувала торік із початком карантину і дотепер функціонує в Києві, Львові та відсьогодні — у Запоріжжі. Ми щиро дякуємо Павлові Мельнику й Ігореві Шишці за турботу про медичний персонал і оперативно організовану комунікацію. Сьогодні вкрай важливо об’єднати зусилля задля досягнення єдиної мети, тому закликаємо всіх небайдужих представників бізнесу долучитися до цієї ініціативи", — підсумовує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Изображение

Нагадуємо, що компанія Bolt надає цілу низку послуг, таких як виклик автомобілів, доставлення їжі, кур’єрське доставлення, прокат електросамокатів й електровелосипедів. Усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево-нейтральними: компанія прагне зменшити негативний вплив на довкілля згідно зі стратегією "Green Plan".

ИзображениеИзображение
Изображение