В Запорожской области появились подробности вспышки COVID-19, после поминок

коронавирус анализ

Главный санитарный врач Запорожской области Роман Терехов сообщил подробности заражения ]]>коронавирусом]]> жителей двух сел, которые посещали поминки, передает "]]>ZаБор]]>".

Напомним, что вчера, 18 мая, стало известно, что ]]>в Михайловском районе коронавирус выявили у 5 человек]]>, которые посещали поминальный обед. Роман Терехов сообщил, что поминки посетили и жители других районов области.

"На сьогодні маємо ]]>385 лабораторно підтверджених випадків]]> захворювання на COVID-19. Ми бачимо тенденцію зменшення кількості хворих у стаціонарних відділеннях області.

В Михайлівському районі два тижні тому був проведений поминальний обід, і вже через 7-10 днів почали виявлятися перші хворі на коронавірусну хворобу. Епідеміологи встановлювали контакти та проводили дослідження, відповідно, встановлено діагноз у п’яти осіб. Загалом тест був проведений у 31 контактної особи. Цей поминальний обід відвідали не тільки жителі двох сіл у Роздольській ОТГ. Там були і мешканці Бердянська, Запоріжжя та Приморська.

Три людини перебувають на лікуванні у стаціонарі Дніпрорудненьської лікарні. Вчора на засіданні комісії з питань ТЕБ НС було вирішено посилити карантинні обмеження в населених пунктах с. Трудолюбимівка та с. Рівне Роздольської сільської територіальної громади", - рассказывает главный санитарный врач Запорожской области.

Напомним, что сегодня стало известно, что в Запорожскй области от коронавируса]]> умер 67-летний мужчина]]>.

Читайте наши новости также в ]]>Телеграме]]>]]>Инстаграме]]> , ]]>Фейсбуке]]> и ]]>Твиттере]]>.

Изображение

Фото пресс-службы ЗОГА