В Запорожье на Покровской ярмарке пьяный отец бросил своего ребенка

Покровская ярмарка. Радуга

Вчера, 7 октября, в Запорожье на Набережной проходила традиционная ]]>Покровская ярмарка]]>, в честь Дня города. Из-за обилия людей на ярмарке терялись дети, а один из нетрезвых родителей просто бросил своего ребенка. Об этом рассказала пресс-офицер патрульной полиции Юлия Шеймухова, передает ]]>"ZаБор"]]>

В Запорожье на ярмарке часто терялись дети. Так, Юлия Шеймухова рассказала о двух случаях. когда дети терялись на ярмарке. Вчера потерялся трехлетний мальчик, которого пришлось утешать до прихода мамы.

В другом случае, нетрезвый отец бросил шестилетнюю дочь.Родителя удалось найти и медики привел его в чувства, однако он оставил ребенка и ушел в неизвестном направлении. Полисменам пришлось самим доставлять ребенка домой.

"Коли ми перевіряли територію до нас підійшла жінка і віддала маленького хлопчика мені в руки. При цьому вона повідомила, що він загубився батьків поруч не має, і він постійно мовчить і не розмовляє. Ми відвели його до координаційного центру, який працював на Ярмарку, але там були одні чоловіки й він одразу почав плакати і я його одразу взяла на руки й так з ним пробула близько 25 хвилин, поки мама не прийшла.
Тільки тоді малий почав посміхатись і я дізналась що йому буде 3 рочки в грудні, і звуть його Давід.
Ще один випадок стався вже з дівчинкою (трохи) старше, її тато добряче відсвяткував на Ярмарку в безпорадному стані знаходився на вулиці, лікарі привели його до тями. Але чоловік пішов в невідомому напрямку і залишив власну доньку.
Але патрульні дізнались номер телефона близьких родичів, зв'язались з ними та доставили розгублену 6 річну дівчинку додому", - буквально сообщает пресс-офицер.

Изображение